Teràpia individual

Quan l'experiència ens fa patir

Teràpia individual

Horari a convenir

Teràpia individual

Estrès, ansietat, angoixa, por, dificultats en les relacions, en la presa de decisions, separacions, sensació de buidor, insatisfacció vital, pèrdues… o simplement ganes de seguir un procés de creixement personal. Són molts i diversos els motius que poden portar-te a iniciar un procés de teràpia.

La psicoteràpia és un espai íntim i segur on posar llum als problemes i dificultats que et generen malestar i patiment, descobrint noves maneres de relacionar-te amb tu mateix i amb els que t’envolten.

La nostra manera de fer teràpia s’emmarca dins de les psicoteràpies humanistes i existencials que van néixer com a alternativa al psicoanàlisis per una banda, i als corrents conductistes per l’altra. S’ha considerat aquest moviment humanístic-existencial com a la “tercera força de la psicologia”. Dins d’aquest corrent la nostra mirada es la de la Teràpia Gestalt. Entenem la teràpia com una trobada existencial entre dues persones, on com a terapeutes posem la nostra experiència viscuda, els nostres coneixements i el nostre estar present al teu servei.

El nostre paper és el d’acompanyar-te en el procés de descobrir maneres més òptimes de viure la teva vida.

– Perquè puguis viure en l’aquí i l’ara: viure i sentir el present i la realitat, actuant d’acord amb ella, enlloc de guiar-te per pensaments, pors o suposicions.

– Perquè prenguis consciència: adonar-te del que estas vivint, necessites ser conscient de com ets, de què és el que estàs fent, de què necessites, per a poder canviar (si vols) allò que tries, allò que fas.

– I també per a que puguis acceptar allò que ets: ser responsable dels teus propis actes, perquè puguis decidir sobre la teva pròpia vida.

La Teràpia Gestalt és una psicoteràpia que parteix de l’acceptació del que succeeix en el teu present i promou una presa de consciència i de responsabilitat per a que es pugui veure, entendre i acceptar allò que està succeint i, d’aquesta manera, poder-ho integrar a la pròpia experiència vital.

Tant si el teu objectiu de venir a teràpia és treballar una problemàtica o un aspecte determinat, o bé començar un procés de creixement personal, en comprendre com et relaciones amb tu mateix i amb el teu entorn es produeix una integració de totes les tendències i inclinacions, subpersonalitats i veus interiors. En acceptar-les i donar-los espai, s’aconsegueix integrar-les en una vida ben orientada i valuosa.

Amb la teràpia gestalt et vius a tu mateixa més completa, i d’aquesta manera els resultats obtinguts tendeixen a ser permanents i globals. Afecten a tot el teu ésser i a tots els àmbits de la teva vida.

Perquè en els nadons rau el futur del món...

Horaris

Ioga per a embarassades

Dimarts de 18:15h a 19:30h
Dimecres de 10:30h a 11:45h

Grup de criança/Massatge Infantil

Divendres de 11h a 12:30h

Ioga Post Partamb nadons

Dimarts de 11:15h a 12:30h

Ioga pel benestar

Dijous de 18:15h a 19:15h

Properes activitats

Eines i recursos per acompanyar el part

Dimarts 18 d’abril
Horari: 11:15h a 12:30h
Inversió: 25 euros

A càrrec de Sara Cáceres
Llevadora i monitorad’hipnopart

Taller de lactància per embarassades

Dissabte: juliol
Horari: 10:30h a 12:30
Inversió: 25 euros

A càrrec de Maribel Matilla
Consultora Certificada de Lactància (IBCLC)

Curs de Massatge Infantil (5 sessions)

Del dimarts 6 de juny al 4 de juliol
Horari: 11:15h a 12:45h
Inversió: 85 euros

A càrrec d’Anna Viñas
Monitora massatge infantil
certificada per AEMI

El nostre espai

Intimitat i calidesa

Testimonis

Què diuen de nosaltres

Per a més informació posa't en contacte amb nosaltres