.Català. .Castellano.Logotip Rss FeedLogotip Twitter
Associació Clúster Créixer » Destacats » Actualitat » Jornada productes alimentació 3 juliol

CREIXER participa en un nou projecte en ENTERPRISE 2020

CRÉIXER, participa de nou en la segona campanya d’ENTERPRISE 2020, concretament en l’eix "Transparència i Bon Govern" amb el següent projecte aprovat: “Avanzando en el buen gobierno y la participación asociativa al servicio de las personas con dificultades”. 

 La participació de CRÉIXER en aquesta campanya atorga Visibilitat i Prestigi a cadascuna de les Entitats sòcies a nivell de la UE. 

El projecte (Iniciativa) presentat ha estat acceptat en la plataforma, una vegada revisat pel Comitè Avaluador. 

ENTERPRISE 2020 (E2020) és una línia d’acció de l’estratègia europea de responsabilitat social empresarial (RSE), llançada per la Comissió Europea en 2011 i liderada per Forética, que fa promoció i difusió de bones pràctiques.

En relació a l’anterior projecte de CRÉIXER aprovat pel període 2013-2015: “Hacia un modelo propio de desarrollo de capacidades y competencias de las personas con especiales dificultades para la mejora de su empleabilidad”, es mostra en Business Impact Maps (BIM). Es tracta d’una plataforma online que ha llançat el CSR Europe, amb l’objectiu de donar difusió a algunes pràctiques que es desenvolupen en Europa, dins del marc de dos eixos temàtics de Vida Sostenible en Ciutats i Habilitats per a l’Ocupació.

Adjuntem nota de premsa de tancament de la campanya 2013-2015 d’Enterprise 2020, comunicant les dades d’impacte que hem reportat les entitats participants,  com a responsables dels projectes que formen part de la plataforma.

 

Entitats associades

14 entitats sense afany de lucre, i agrupacions d’aquestes.

Representen:

22 organitzacions titulars d’un centre especial de treball o una empresa d’inserció social.

3.900 treballadors i treballadores.

Productes i serveis

Les entitats sòcies de Créixer ofereixen un ampli conjunt de productes i serveis amb un alt retorn social.

Descarrega ( clicant aquí ) el nostre catàleg de productes i serveis!

Descarrega ( clicant aquí ) el nostre catàleg de serveis!