.Català. .Castellano.Logotip Rss FeedLogotip Twitter
Associació Clúster Créixer » Destacats » Actualitat » Grup Cooperatiu Agroalimentari CREIXER, 2015

Grup Cooperatiu Agroalimentari de CREIXER

En el segon trimestre de 2015, s’han desenvolupat les sessions de treball intern que han generat la constitució del GRUP COOPERATIU AGROALIMENTARI DE CREIXER.

Aquest Grup respon a una de les iniciatives del Pla d’Acció de CREIXER pel 2015: Vendre i promoure els productes i serveis del clúster a través de 3 grups de treball sectorials: agroalimentari, hostaleria i serveis.

El Grup Cooperatiu AGROALIMENTARI, és el primer que entra en funcionament, mentre que s’està activant el de serveis i es preveu endegar a la tardor d’enguany el d’hostaleria i turisme.

L’objectiu general del Grup Cooperatiu AGROALIMENTARI, és cercar oportunitats de negoci i posar en marxa noves iniciatives de comercialització conjunta per tal de crear noves i millors oportunitats de treball mitjançant la cooperació empresarial entre les entitats sòcies implicades en aquesta iniciativa.

Hi participen les següents entitats sòcies de CRÉIXER, amb productes i serveis agroalimentaris: AMPANS, FUNDACIÓ MAP, FUNDACIÓ ASTRES, BO DE SHALOM, ASSOCIACIÓ ALBA, CET EL PLA, i TALMA.

El procés de treball endegat ha estat acompanyat per l’expert extern Josep Maria Corbinos i ha comptat amb el suport de la Direcció General d’Economia Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya.

En aquests moments, es planteja el desenvolupament del treball per diversos subgrups integrants, entorn als objectius estratègics consensuats en les diferents trobades de treball portades a terme, com endegament d’aquesta iniciativa.

Es tracta de 6 subgrups de treball: canals de comercialització, logística, saber fer, productes complementaris, vendes internes i compres conjuntes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Entitats associades

14 entitats sense afany de lucre, i agrupacions d’aquestes.

Representen:

22 organitzacions titulars d’un centre especial de treball o una empresa d’inserció social.

3.900 treballadors i treballadores.

Productes i serveis

Les entitats sòcies de Créixer ofereixen un ampli conjunt de productes i serveis amb un alt retorn social.

Descarrega ( clicant aquí ) el nostre catàleg de productes i serveis!

Descarrega ( clicant aquí ) el nostre catàleg de serveis!