.Català. .Castellano.Logotip Rss FeedLogotip Twitter

El Clúster Créixer participa a la Fira Coventis, l'esdeveniment comercial més important de l'economia social a França, gràcies a la col•laboració amb iesMed

Montpelier, 22 i 23 de maig de 2014

Créixer participa a la V edició Coventis (saló de negocis de l'economia social i solidària), gràcies al marc de col·laboració que manté amb iesMed (Innovació i Economia Social en la Mediterrània).

A més d'exposar l'experiència de cooperació d'empreses d'economia social en el marc del clúster, Créixer donarà a conéixer l'àmplia oferta de productes i serveis dels seus socis, exposant mostres concretes de productes d'Asproseat, L'Olivera i Ecosol.

iesMed, és el responsable de l'organització del Pavelló Mediterrani de la fira, en què es buscarà la promoció de negocis d'organitzacions de la Mediterrània. Aquestes experiències provenen d'Algèria, Espanya, Marroc, Tunísia i Grècia i abasten diverses àrees: turisme solidari (xarxa mediterrània AREMDTi associació local tunisiana AJZ Zammour ) integració a través de l'activitat econòmica (cooperativa social grega KoSPE Eu Zin i Créixer) la producció agrícola i artesanal femenina (oli d'argan de ANCA, federació de cooperatives de dones productores, artesans algerians Res'ART) i l'educació cooperativa (grup innovador espanyol Sorolla). iesMed també estarà representada al pavelló.

L'any 2012, Coventis va rebre 1.500 visitants, es va produir la signatura de 20 acords, i es van promoure uns 500 projectes empresarials.

Més informació: Coventis

Programa  

Catàleg d'iniciatives

Entitats associades

14 entitats sense afany de lucre, i agrupacions d’aquestes.

Representen:

22 organitzacions titulars d’un centre especial de treball o una empresa d’inserció social.

3.900 treballadors i treballadores.

Productes i serveis

Les entitats sòcies de Créixer ofereixen un ampli conjunt de productes i serveis amb un alt retorn social.

Descarrega ( clicant aquí ) el nostre catàleg de productes i serveis!

Descarrega ( clicant aquí ) el nostre catàleg de serveis!