.Català. .Castellano.Logotip Rss FeedLogotip Twitter

L’associació Clúster Créixer, l’ACEDE i la Fundació Claperós signen un conveni de col•laboració per al desenvolupament de l’economia catalana

El passat dilluns 5 de maig, s’ha portat a terme una reunió per definir el programa de treball per desenvolupar el conveni de col•laboració, signat el dia 9 d’abril, entre l’associació Clúster Créixer, l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris, i la Fundació Privada Claperós.

L’objectiu del conveni és promoure una compra socialment responsable que suposi una aposta ferma i un compromís amb la generació d’oportunitats de treball per a les persones amb majors dificultats. La principal finalitat és contribuir al desenvolupament de l’economia catalana, creant el màxim volum de negocis possible per a les petites i mitjanes empreses que caracteritzen el teixit empresarial del nostre país.

 

El conveni es basa en tres línies de treball. Primer, la cooperació i el treball conjunt en el foment de la incorporació de clàusules socials i els criteris de compra socialment responsable en els àmbits públic i privat. Segon, la promoció del coneixement mutu i difusió d’aquelles actuacions que afavoreixen la generació d’oportunitats de treball per a les persones amb especials dificultats. Per últim, el suport a les operacions de cooperació empresarial entre socis de CRÉIXER, ACEDE i les empreses vinculades a la FUNDACIÓ PRIVADA CLAPERÓS per assolir millors condicions de competitivitat en els mercats públic i privat, com ja s’ha fet en anteriors casos reeixits com el de l’empresa mercantil CONVI SERVICIOS I EQUIPAMIENTOS, per part de l’ACEDE, i el centre especial de treball TEB,  per part de l’Associació CLÚSTER CRÉIXER.

Entitats associades

14 entitats sense afany de lucre, i agrupacions d’aquestes.

Representen:

22 organitzacions titulars d’un centre especial de treball o una empresa d’inserció social.

3.900 treballadors i treballadores.

Productes i serveis

Les entitats sòcies de Créixer ofereixen un ampli conjunt de productes i serveis amb un alt retorn social.

Descarrega ( clicant aquí ) el nostre catàleg de productes i serveis!

Descarrega ( clicant aquí ) el nostre catàleg de serveis!