.Català. .Castellano.Logotip Rss FeedLogotip Twitter

Créixer participa a la Jornada "La generació d'oportuntitats de treball per a persones amb especials dificultats mitjançant la compra pública socialment responsable", Cardedeu, 26 de març de 2014

Jornada organitzada per la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Cardedeu 

A la inauguració de la jornada, l'alcaldessa de Cardedeu, Il·lma. Sra. Calamanda Vila, el President del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Il·lm. Sr. Josep Orive, i el Diputat Delegat de Promoció Econòmica i d'Ocupació de la Diputació de Barcelona, Il·lm. Sr. Joan Roca, han destacat la importància de la col·laboració públic - privada, treballant en xarxa, per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat en temps de crisi económica i de valors com l'actual. En aquest sentit, han destacat l'exemple de la xarxa LISMIVO. 

A continuació, en Víctor Bayarri, Director del Clúster Créixer, va realitzar una presentació de les bases normatives, estratègies i pautes per a la compra pública socialment responsable.

Per la seva part, la Nekane Navarro, Coordinadora del Clúster Créixer, va exposar un conjunt de referències dinterès en laplicació de criteris de compra pública socialment responsable del territori de Barcelona.

Per últim, es va portar a terme una dinàmica de participació amb els assistents, en la qual es van identificar pràctiques desenvolupades al Vallés Oriental i es van definir els passos per avançar cap a una estratègia de compra pública responsable.


 

Documents de referència:

 

- Presentació Víctor Bayarri: PresentacióMARC-CREIXER-Cardedeu-26-03-14

 

 

- Presentació Nekane Navarro: PresentacióBBPP-CREIXER-Cardedeu-26-03-14

 

Entitats associades

14 entitats sense afany de lucre, i agrupacions d’aquestes.

Representen:

22 organitzacions titulars d’un centre especial de treball o una empresa d’inserció social.

3.900 treballadors i treballadores.

Productes i serveis

Les entitats sòcies de Créixer ofereixen un ampli conjunt de productes i serveis amb un alt retorn social.

Descarrega ( clicant aquí ) el nostre catàleg de productes i serveis!

Descarrega ( clicant aquí ) el nostre catàleg de serveis!